Повик за мирен протест за поддршка на Груевски во среда

Група на социјалната мрежа Фејсбук наречена „Правда за Никола Груевски“ ги повикуваат сите граѓани во среда пред Основниот суд Скопје 1, на мирен протест на кој ќе му дадат поддршка на поранешниот премиер.