Ѓорчев го искара Заев: Лажго нон стоп лажеш, најголем лажго си во Македонија

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев веќе неколкупати испраќа силни критики кон премиерот и лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

Како што вели Ѓорчев, премиерот „лажел сушел“ кога станува збор за откупот на јаболката во преспанскиот регион.

МА НЕМОЈТЕ

извор dokazmk.online