Кога си играат “новинари”:)Лажна е веста за скопјанецот кој ги фатил крадците на камера во својот стан

Не биле во Скопје туку некаде во Софија, Бугарија.

Видеото кое вртеше во македонските медиуми во изминатите денови заедно со веста дека скопјанец ги снимил крадците во својот стан на социјалните мрежи е објавено уште на 27 октомври и тоа од извесен Петар, момче од Бугарија.

Значи, настанот се случил, но веста која го следи е лажна