Порачала на нет тренерки од 1000 денари , очекувала оргинал Адидас… погледнете како постапила

Интересна објава денеска на фан страница каде што се продаваат тренерки преку нет (Фејсбук). Имено , девојка порачала тренерки од 1000 денари ( според објавата на продавачката) а кога и пристигнале и ги погледнала ставила стари и им ги вратила назад, изреволтирана затоа што не биле оргинал