Девојчето кое се водеше како исчезнато и последен пат беше видено пред Медицинско во Битола, се врати дома

На 08.11.2018 година околу 16.00 часот во Полициската станица Демир Хисар, С.Н. од село Суводол пријавила дека нејзината 15-годишна ќерка, која беше пријавена за исчезната на 02.11.2018 година, се вратила дома во село Суводол.- соопштува полицијата