Во Нинџуцу Клуб Битола повторно активна NINJA KIDS Class!!!

На Фејсбук страницата на Нинџуцу Клуб од Битола е објавена информација за старт на NINJA KIDS Class!!!

еве ја веста во целост:

Ninjutsu klub”Bitola” се чувствува  мотивирано.

После подолг период повторно активна NINJA KIDS Class!!!
Со групата ќе раководи нашиот помошник Инструктор Мирко Додевски кој е со 5 годишно искуство во боречките вештини и спортови, редовен и успешен такмичар во Бразилска Џиуџицу, носител на плав појас во BJJ и зелен појас во Нинџуцу(rhmn).
Личност кој со својата дисциплинираност, позитивен ведар дух секогаш пријателски настроен со оптимизам, кој знае како и да победува како и да учи од поразите ќе допринесе за Вашите Деца научат многу позитивни работи преку боречките вештини и спортови.
Секој ВТОРНИК од 19 00-20 00 ч., ЧЕТВРТОК од 19 00-20 00 ч. и САБОТА
16 00-18 00ч.
Kids Class за деца од 5-11 години.
За повеќе инфо.може да не контактирате во Inbox или на тел.број
+38970343359 -Мирко
Ве очекуваме 

превземено од фан страницата на битолскиот клуб НКБ