Хабиб ги донираше парите за чиста вода во Нигерија

Хабиб Нурмагомедов својата огромна заработувачка ја пренасочи на вредностите за кои стравуваме дека изумираат.
Тој донираше пари за да добие чиста вода народот од Нигерија.