Пред Владата повторно Нема Правда Нема Мир (протест)

Во моментов пред Владата се одржува протест под мотото “Нема правда нема мир”. Насобраните реагираат заради бегството на осудениот екс-премиер Никола Груевски во Унгарија и бараат во протестот да се приклучат и владини претставници кои под истото мото протестираа пред падот на власта на Груевски.