KIDS Group – ТРЕНИНГ, ХОБИ, ЗДРАВ НАЧИН НА ЖИВОТ за вашите деца!!!

 

KIDS Group
ТРЕНИНГ, ХОБИ, ЗДРАВ НАЧИН НА ЖИВОТ за вашите деца!!!
Секој :
ВТОРНИК од 19 00-20 00ч.
ЧЕТВРТОК од 19 00-20 00ч.
САБОТА од 16 00-17 00ч.
Локација:Турско училиште кај хотел амбасадор
Повеќе инфо.во Инбокс или на тел.број +38970343359 Тренер-Додевски Мирко

Фотографија на Ninjutsu klub"Bitola".
превземено од фан страницата на НКБ