Цркви св Никола,св Недела и св Богородица во Тетово

Николче Мисајловски наш редовен читател кој воедно допринесува во нашата верска ризница со свои фотографии, ни испрати најнови три и тоа од следниве цркви, Св Никола, Св Недела и Св Богородица сите три цркви се наоѓаат во Тетово.

Му благодариме на Николче Мисајловски