Ресенска Герила акција

Ресенчани преку герила акција го потсетија градоначалникот на неговите предизборни ветувања на СДСМ, кои отпловија по ,,реката” од канализациска вода како што отпловија предизборните ветувања на СДСМ во заборав откако ја превзедоја власта.