Нинџуцу Клуб Битола:Месец ДЕКЕМВРИ ГРАТИС МАИЧКА за тренинг за секој нов член во нашата академија!!!

УПИС НА ЧЛЕНОВИ!!!

Don’t Wait
Train Grapling Sports at Ninjutsu Klub Bitola!!!

Можност за тренинзи секој ден со екипа расположена да го даде својот максиум на татами!!!

Изборот за рекреативно или такмичарски е лично ваш!!!

Месец ДЕКЕМВРИ ГРАТИС МАИЧКА за тренинг за секој нов член во нашата академија!!!!

Направи вистински избор за тебе и одбери вештина и спорт која е докажана како функционира со дела!!!

Дури 9 турнири за ММА и Џиуџицу досега во 2018 год.само ,за нашата такмичарска екипа од државен и меѓународен тип!!!

Ние сме тие кои работиме напорно , со многу љубов и желба да имаме и во Македонија еден ден школа која ќе биде вистински репрезент во она што е во вистински подем и што е реално и практично.

Со голема почит од големите германски школи кои се заштитен симбол зад нас имаме правилно поставени насоки за боречките спортови.

Во сала од 91 м2 на татами( душеци), бугарски вреќи во разни верзии , руски звона, тегови во различни форми, јажиња за FFF, разни реквизити за јакнење на телото, справа за згибови, разбој , стомачни …итн овозможува комплет програма за тренинг на целото тело.(Fittnes for Fighters)

prevzemeno od NKB