На Широк сокак УМС на ВМРО – ДПМНЕ:„Сработено” на секогаш неприсутната градоначалничка Наташа Петровска

Денес, во организација на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Битола, се оранизира отворена симулација на Советот на Општина Битола, каде се презентираше редовната реторика на социјалдемократските советници, нивната заложба и се она што беше „сработено“ во текот на досегашниот мандат на секогаш неприсутната градоначалничка Наташа Петровска.