Патниот правец Куманово – Крива Паланка вечерва од 21 часот е во целосен прекин поради сообраќаjна незгода

Патниот правец Куманово – Крива Паланка вечерва од 21 часот е во целосен прекин поради сообраќаjна незгода.

Како што соопшти Автомото сојузот на Македонија, сообраќајката е случена на влезот од Крива Паланка.