ФОТО: Транспарент „Битола умира“ на Широк Сокак

Транспарент „Битола умира“ попладнево се појави на Широк Сокак над еден локал кој се затвори пред еден недела.

Засега нема информации кој го поставил, но граѓаните коментираат дека тоа е поради затворањето на три дуќани во еден ист ден на Широк Сокак.

Извор: ТВ21