Каде за Новата Година, дома, во ресторан или на плоштад? Богати понуди и за предновогодишните забави, еве ги цените

Каде би се определиле да ја славите Новата Година,дома, во ресторан или на плоштад?

Угостителите веќе се подготвени и веќе информираат ценовници за предновогодишни забави. Цените пак за предновогодишни забави во битолски ресторан добивме информација дека се заоснова од менито кое е понудено во три опции

  • мени 1 со цена од 650 денари исто и мени 2 а менито 3 со цена од 800 денари, и во трите понуди пијалок неограничен. И сето ова зачинето со добар амбиент и добра музика. Битолските угостители се добри познавачи во беспрекорна организација за луда прослава, што е и причина повеќе да бидат преполни рестораните, кафичите низ градот и околината