Пред Собранието започна протестот на “Македонија блокира”, најавуваат поставување на шатори

Македонија Блокира го започна протестот пред Собранието на Република Македонија,бараат  запирање на процесот на уставни промени.Учесниците на протестот пеат патриотски песни и најавуваат поставување на шатори