(ВИДЕО) И ОД СЕРГЕЈ СЕ НАЈДЕ ПОСЕРГЕЈ

Емисија во која оценуваме, критикуваме и даваме предрасуди на инстаграм профили. Денес на мета се најде Сергеј Варошлија. Овој пат модниот критичар Сергеј беше коментиран и критикуван од страна на скопјанецот Дарко. Па добор бре што е ова со црвеново што е ова со овие чизми…по риба да не одиш, ааа ууу што е со брадавиците…еве големо НЕ..види се лелеле…, коментира Дарко.

🚛 КАМИОНЏИЈА ШОУ 🎬Емисија во која оценуваме, критикуваме и даваме предрасуди на инстаграм профили. Денес на мета се најде Sergej Varoshlija🖤Follow me on instagram: DarkoVlogs.#paybacksabitch #howyoufeelnow #kamiondzija #shou #instavideo #hdr #cdllife #positivity #gopro #darkovlogs

Публикувахте от Darko Jefremov в Неделя, 2 декември 2018 г.