Таткото можеби не ти дал се што сакаш, ама сигурно дал се ‘ што имал

Татко е единствениот човек на светот кој ќе земе од себе за да ти даде. Можеби не ти дал се што сакаш, ама сигурно дал се ‘ што имал.

Бидете горди на своите родители без разлика дали станува збор за мајка или татко, тие се единствените кои живеат за своите деца.

Оние кои ги исмеваат посиромашните едноставно немаат култура