(фото)Малечко битолчанче во најстарата црква во Битола, не може да ги оддвои очите од свештениците при Богослужба, ги обожава

предлагаме да  погледнете една од нашите фотографии од архивата каде што  детенце упорно оди кон свештениците и ги обожава не може очите да ги тргне од нив при Богослужба во црквата Св Димитриј во Битола

6.10.2013-та, девет часот и 51 минута, Богослужба во најстарата битолска црква.Малечкото битолчанче не може очите да ги оддвои од свештениците, ги обожава(фото архива на новост)❤️