ВО ЖИВО: Обраќање на претседателот Иванов за сведочењата за 27 април

ВО ЖИВО: Обраќање на претседателот Иванов за сведочењата за 27 април

ВО ЖИВО: Обраќање на претседателот Иванов за сведочењата за 27 април

Публикувахте от DW на македонски в Петък, 7 декември 2018 г.