НКБ:ТРЕНИНГ КАПМ КРУШЕВО, 25 – 27 ЈАНУАР!ТРЕНИНЗИ, ДРУЖЕЊЕ,ПРЕДАВАЊА И УШТЕ МНОГУ АКТИВНОСТИ

Тренинг камп за сите наши сегашни, поранешни членови, фанови во Етно Вила во Крушево.Три дена во кои ќе се одработат многу тренинзи од сите боречки дисциплини кои ги работиме, предавања, ќе се анализираат борби од боречките спортови кои ги работиме, ќе се готви ,дискутира,јаде храна што е потребна за борци, ќе се тренира на отворено и во сала, ќе се зајакнува тимскиот дух во екипата ,простор за слободни активности, ќе се разговара на повеќе животни теми кои се од битно значењ

Види повеќе

ПЕТ., 25 ЈАНУАРИ 2019 – 27 ЈАНУАРИ 2019