Во Русија на празникот Покров на Пресвета Богородица, на небото се појавила Мајката Божја (видео)

СЛАВА БОГУ!

У Русији се указала Пресвета Богородица (14.октобар – празник Покрова Пресвете Богородице). СЛАВА БОГУ!

Публикувахте от Бели Анђео – Симбол целог људског рода в Сряда, 17 октомври 2018 г.