Трета година по ред , традиционално: 60 денови бесплатна реклама на Новост.мк

Да ја испратиме 20178година со убави нешта. Токму поради тоа но и по повод претстојните Новогодишни и Божикни празници,  ви отстапуваме бесплатен простор за ваша реклама.

  1. Ни праќате податоци, содржина на она што сакате да се објави како и лого или фотографии
  2. Рекламата ви е бесплатна 60 денови односно стартува во 2018 а ја имате и во 2019
  3. Ова е наша трета ваква акција, првичната ни беше велигденска а  минатата година како и оваа, новогодишна!!!

Ве очекуваме!

маил:portalnovost@gmail.com или пак на нашата фан страница НОВОСТ

И овојпат се надеваме дека рекламирајќи го вашиот бизнис , ќе придонесеме за ваша поуспешна и поплодна работа во претстојната 2019 година