(ВИДЕО) Груевски бега од унгарските медиуми

Екс-премиерот, Никола Груевски денеска е забележан во еден ресторан во Будимпешта од страна на унгарскиот медиум  “24.hu“.

По излегувањето од ресторанот, Груевски  избега и не одговори на прашањето на новинарот кој го праша „Како избегал од Македонија?“ во автомобил со затемнети стакла.

izvor tv 21