Е сега нешто за тие шо не се во и од Битола:)Еве да ги видите ѕунѕурките…По битолски бе и шо!:)

За тие шо не се од Битола еве некоја слика, а и за тие шо се од Битола ама не се во градот и за нив важи, и тие можи да ги гледат сликите а битолчаните да не прат арч да ја гледат  Битола на слики, оти секој ден се тука 🙂 А вие шо не сте од тука еве да ни ги видите ѕунѕурките, битолски се бе во градот

По битолски бе и шо!

Ги видовте ?Ај … и да дојте во Битола