НИНЏУЦУ КЛУБ БИТОЛА ОВОЈ ВИКЕНД ВЕ ПОКАНУВА НА ВИКЕНД ТРЕНИНГ КАПМ, МОЖНОСТ ДА ПРОБАТЕ ТРЕНИНГ СО НИВ

Овај викенд 15-16 Декември 2018 дводневен тренинг камп во нашата академија за секој заинтересиран без разлика дали е наш член или сака да проба да тренира со нас.
Ќе се одработат по три тренинзи дневно или по 6 часа дневно.
Тренинг програмата опфаќа дрилање техники, јакнење на телото, работа на фокусери и штитници, спаринзи, техники на самоодбрана итн…
Прв тренинг Сабота 15 ти Декември во 11 00ч.со Fittnes for Fighters.
Одиме јако напред

Види повеќе

САБ., 15 ДЕК. – 16 ДЕК.
Локација:Турско училиште ,( сала) кај хотел Амбасадор, Битола