Нинџа тренинзи се исплаќаат!Боречки вештини го спасија Украинец од скршеници (видео)

Боречки вештини го спасија Украинец од скршеници, пренесува „Курир.рс“.

Додека го преминувал коловозот, се лизнал и за малку ќе паднел ризикувајќи да скрши делови од телото. За среќа, реагирал брзо, направил колук напред и мирно продолжил понатаму без никакви повреди.