Апел за помош во Крива Паланка на 20-годишна самохрана мајка со 3 годишно девојче. Потребно е и новогодишно пакетче

АПЕЛ ЗА ПОМОШ!Новогодишните празници се мигови на радост и среќа ,мигови на топлина и љубов,не не секој може да ужива…

Публикувахте от Beti Stoilkovska в Събота, 15 декември 2018 г.

Телефонски број за контакт  078 298 145 Елеонора За Драгана донација