Две дечиња се наоѓале во автобусот кој се преврте кај Лесковац , за среќа дечињата не се повредени

Најновите податоци на српските медиуми за автобуската несреќа во Лесковац, говорат дека меѓу повредените, четири лица се борат за живот.

Меѓу патниците било и 9-годишно детенце, за среќа поминало без повреди, а исто така имало и детенце од година ипол, за среќа и тоа е неповредено.