Маж од село Бучин и жена од Кочани се двајца од тројцата загинати кај Лесковац

В.Ш. (маж, 68 год.) од с. Бучин, Крушево К.К. (жена, 68 год.) од Кочани, ова се официјалните информации од МНР.

На двете лица им бил утврден идентитетот од личните документи. Кај третата жртва не се пронајдени документи и за сега немаме потврда за нејзиниот идентитет, соопштуваат од МНР.