Забрана за тешки товарни возила на патот Гостивар-Кичево преку превојот Стража

Јавното претпријатие „Македонија пат“ информира дека забраната е воведена од 17:35 часот.

Поради врнежи од снег воведена е забрана за тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот превој Стража.

Јавното претпријатие „Македонија пат“ информира дека забраната е воведена од 17:35 часот.