Продолжува акцијата на Црвен Крст – Битола, донирани пакети со храна во Цапари,Доленци и Братиндол

На ден 17.12.2018 волонтерите на О.О. Црвен Крст Битола вршеа дистрибуција на храна во селата Цапари, Доленци и Братиндол на социјално загрозени фамилии.