ВНИМАТЕЛНО!!!Се сруши рид на патот Делчево – Македонска Каменица!

Поради големи одрони и срушен земјен насип сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица моментално е во прекин. Возачи кои се наоѓаат на местото на настанот велат дека фотографијата е од местото пред раскрсницата која скршнува за село Бигла. Засега нема информации за повредени, но она што се знае е дека сообраќајот е во прекин.- јавува delcevo365.mk