Бактериолошки неисправни за пиење се водите од селските водоводи во селата Кишава и Драгош, велат од ЦЈЗ Битола

Од ЦЈЗ Битола известуваат дека бактериолошки неисправни за пиење се водите од селските водоводи во селата Кишава и Драгош.