Повторно вандализам на шеталиште (фото) Се доуништува и она малку кое преостана 

Share Button

Share Button

Share Button

Поука за почитување на свештениците – Св. Николај Велимировиќ Браќа, почитувајте ги своите свештеници. Тие се слуги Христови и претставници на апостолите Христови. Нивната служба е тешка и нивната одговорност пред Бога е огромна. Тие се молат на Бога за сите нас. Тие со своите раце и молитви ја подготвуваат светата Причест, преку која вие
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account