Ако е скокот на душманот беден Не ми давај да се смеам над оној кој не е вреден

Share Button

Share Button

Share Button

Скоро во сите градови низ Македонија каде што на плоштадите имаше организиран дочек имаше богат огномет. И огнометот го загадува воздухот(мерите станиции покажуваа и покажуваат висока загаденост), надлежните пред некој ден излегоа со препораки и итни мерки -ама  нели тоа ќе го мислиме по Нова Година сега празници се

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account