Се огласи струмичанец на кого му е потребна финансиска помош, станува збор за сиромашен човек, ЦСР Струмица може да му помогнете?

Откако неговите документи за продолжување на пензијата на неговиот татко не успеаја да добијат зелено светло, струмичкиот кантавтор Коста Бургов е на работ на егзистенцијата. Пратил писма до сите релевантни луѓе и институции, одговор не добил. Затоа сега се обраќа и до музичката фела, со надеж дека некој ќе му помогне финансиски, за да ги дочека празниците барем пристојно. Секако, помош е добредојдена од секој кој сака да помогне, од земјава и од дијаспората.- јавува струмица денес

Тој ја доставува следнава сметка 200000386006060 – Стопанска банка Скопје, Струмица. Доколку има дилеми дали е тоа сметката, а сакате да излезе во пресрет, можете да му се обратите на неговиот Фб профил.

https://www.facebook.com/kosta.burgov.182