Во Битола – 1 во моментов! Ништо не е тоа за битолчани, пред некој ден беше и -21

Во изминатите 24 часа новиот снежен бран од 30-тина, а наместа и 40 сантиметри наврнат снег, кој се надополни на веќе постоечкиот снег, температурата е во моментов -1