Во близина на Бигорски сообраќајот е во целосен прекин поради свлечиште

Поради свлечиште на патниот правец Маврово-Дебар, во близина на манстирот „Св.Јован Бигорски“, сообраќајот е во целосен прекин.- известува ЦУК

(фото илустрација)