Патниот правец Маврово – Дебар кај Бигорски се одвива наизменично по една коловозна лента

Од ЈП „Македонијапат“ известуваат дека од 19.15ч сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар, во близина на манастирот „Св.Јован Бигорски“, се одвива наизменично по една коловозна лента.

фото илустрација