Укината забраната за сообраќај за тешки товарни возила кај М. Брод – Прилеп

Од ЈП „Македонијапат“ известуваат дека од 21.00ч се укинува забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец М. Брод – Прилеп преку планинскиот превој Барбарос.

фото илустрација