Христијан Мицкоски се обрати од пред Македонското Собрание, таму во моментов се одржува протест! Видео во живо

ВО ЖИВО: Обраќање на Христијан Мицкоски на протестот пред Собрание

ВО ЖИВО: Обраќање на Христијан Мицкоски на протестот пред Собрание

Публикувахте от DW на македонски в Четвъртък, 10 януари 2019 г.

видеото е на ДВ