Министерството за Култура офарбано во македонските национални бои

(СПОДЕЛУВАЈ)

Денес не умре Македонија, денес се роди црвено-жолтиот отпор на македонскиот народ!

Министерството за Култура офарбано во македонските национални бои! Ова е знак дека борбата македонскито народ не е завршена, туку борбата сега почнува!