Бранител од 2001-ва од Прилеп, инвалид заборавен од државата – живее со социјална помош од 1.900 денари

Бранител од 2001-ва од Прилеп, инвалид заборавен од државата – живее со социјална помош од 1.900 денари

Публикувахте от Сител Телевизија в Сряда, 16 януари 2019 г.

сторија на сител