Јелена Карлеуша со солзи во очите: „Врањеш е кретен, ми го уништи животот!“

Не може да се смири после објавувањето на преписките

Пејачката Јелена Карлеуша се доверила на своја колешка и рекла дека веќе не знае на што е со нејзиниот сопруг Душко Тошиќ кој откако ги видел преписките со Врањеш и кажал дека веќе не и верува.

Јелена Карлеуша на сите можни начини пробува да ја убеди јавноста дека не се наоѓа таа на порно фоторафиите кои што кружат на социјалните мрежи, а кои биле направени додека се допишувала со босанскиот фудбалер Огњен Врањеш.

Меѓутоа, доказите се наоѓаат на фотките кои самата пејачка ги објавувала на социјалните мрежи. Имено, фотографијата на која што Јелена се самозадоволува додека разговара со спортистот, судејќи по се, е направена во нејзината спална соба.