ВИДЕО: Огромен дрвен крст исплива на брег на Флорида ! Божји знак или нешто друго ?!

Голем број верници и набљудувачи се собраа на една од плажите во Јужна Флорида откако на нејзиниот брег исплива огромен дрвен крст.

Според пишувањата на американските медуми, некои од насобраните граѓани сметаат дека крстот е некој вид свет знак.

Од друга страна, официјално соопштение за каков крст се работи и од каде во океанот, се уште нема.

Giant Cross on Florida Beach!

GIANT CROSS ON FLORIDA BEACH! 🌊 😯The 20 ft cross washed up along a Ft. Lauderdale beach Saturday. It is unknown where it came from. Any ideas? – Matt Devitt WINK Weather | Credit: Greg Gay

Публикувахте от Matt Devitt WINK Weather в Сряда, 6 февруари 2019 г.