Апел до битолчани: Исчезната Даниела Пецевска е видена во близина на Безистен

Семејство од Скопје моли за помош. Исчезнатото лице Даниела Пецевска од скопско Драчево ја нема веќе 4 дена.

Најнова информација која кружи на социјалните мрежи  Даниела видена во Битола.