Санирана шахтата на улицата “Борис Буџевски“ (фото)

Денеска на улицата Борис Буџевски во Битола  кај болницата е санирана шахтата .Оваа шахта неколку пати е санирана но повторно е оштетувана причините за оштетувањата не се познати, но поради безбедноста на граѓаните , одговорните утрово ја санираа и се надеваат дека оштетувањето на шахтата повеќе нема да се повтори.

фото од лице место