Телма:Јанакиески и Ристески нападнати во затворот Шутка

Јанакиески и Ристески нападнати во затворот Шутка

Тепачка во затворот Шутка, Миле Јанакиески и Спиро Ристески биле нападнати од дел од затворениците.

Јанакиески со скршеница на раката е пренесен во ГОБ „8-ми Септември“, Ристески добил медицинска помош по расечената аркада во стационарот во затворот. јавува тв Телма